Öppet måndag till fredag kl.6:30-18:00 

                Inskolning

                                                        Första veckan

Första veckan som vi kallar "inskolningsveckan" kommer det att vara kortare dagar, detta för att din hund skall få en lugn och positiv start. Det kommer vara mycket nya intryck och möten med allt ifrån att träffa oss, hundarna och acklimatisera sig till miljön här på dagiset. Som ägare kan du räkna med en trött hund som behöver mycket vila efter sin första vecka på dagis. 

Under denna veckan kommer vi att lära känna din hund, hur den fungerar och vad just den behöver. Vid hämtning varje dag går vi igenom hur det har gått under dagen samt hur vi lägger upp resten av veckan för att det skall bli så bra som möjligt.Exempel 1 första dagen:

  • Runt kl.9:00 promenad med de andra hundarna.
  •  Efter promenaden så ser vi hur hunden känner och tar in den i de rum vi tänker kan passa just den individen bäst. Vi är med hela tiden som stöd i bakgrunden. I vissa fall kan hunden behöva en paus och vara lite för sig själv en liten stund.
  • Vi jobbar under hela dagen med att försöka läsa av din hund och den behov.
  • kl. 12:00Hämtning av hund. Vi går igenom hur dagen gått.

Exempel 2 första dagen:

  • kl.12:00 Inlämning av hund. Vi möter er på utsidan av lokalen och går igenom lite kring er hund samt info. Vi tar sedan med hunden in och börja försöka läsa av vad för individ detta kan vara samt vilken grupp vi tror den kommer funka bäst i.
  • Runt kl.13:00 promenad med de andra hundarna.
  • Vi jobbar under hela dagen med att försöka läsa av din hund och den behov.
  • kl. 15:00 Hämtning av hund. Vi går igenom hur dagen gått.

Frågor & Svar

1. Är jag som ägare med under inskolningen?:

Svar: Nej, personal möter dig med din hund på utsidan och tar sedan med sig hunden in i lokalen.

2. Vad behöver min hund ha med sig till sin första dag?:

Svar: Det ni behöver ta med er är:

- sele eller halsband beroende på vad som funkar för just din hund bäst.

- Favorit godiset.

- Bild på giltligt vaccinationsintyg och giltlig försäkring ska vara mailade till molndalshunddagis@gmail.com innan start.

3.Vad händer efter första veckan?

Om allting känns bra för hunden, er och oss så fortsätter vi efter första veckan med en test månad. Under denna månaden fortsätter vi att lära känna din hund och den oss. Under test månaden är det ingen uppsägningstid, det vill säga att ni och vi har ytterligare 4 veckor på oss att känna se om detta är rätt plats för just din hund.

4. Avbokning och Betalning:

Du kan avboka din inskolning senast en vecka innan start annars blir du debiterad avgiften för hela veckan. Du betalar in en inskolningsavgift på 1000 kr för inskolningsveckan när du bokar en inskolning.

Bankgiro: 5892-5389